در مطلب قبلی درباره ی کدَک ها توضیح داده شد. امیدوارم از این مطلب استفاده ی کافی را ببرید
با استفاده از این کدَک شما می توانید پیغامی را به کاربران خود هنگام ورود به سایت یا وبلاگ نمایش دهید. کد آن بسیار کوتاه است و به سادگی قابل تغییر توسط شماست. نیازی به هیچ گونه اطلاعات قبلی درباره ی برنامه نویسی وب نیست و شما به راحتی می توانید با کم ترین اطلاعاتی آن را مناسب با خواسته ی خود تغییر دهید.
شما می توانید در پیغام های ورودی سایت خود به کاربران خوش آمد بگویید. حتی می توانید با نمایش نام آن ها ، به آن ها سلام کنید.
نکته: این کد ها را می توانید در بخش کد های کاربردی ، کد های اختصاصی ، اسکریپت های اضافی و ... در پنل کاربری وبلاگ خود وارد کنید. همچنین می توانید این کد ها را در بین <head> و </head> قالب خود قرار دهید. هر راهی بری شما ساده تر است را استفاده کنید.
نمایش پیغام ساده:
در کد زیر ، قسمت آبی رنگ را به هر مقداری که می خواهید در پیام نمایش داده شود تغییر دهید. فقط توجه کنید ، نمی توانید از علامت " در متن خود استفاده کنید. می توانید به جای آن از ' یا " استفاده کنید. اگر متوجه نشدید زیاد مهم نیست.
<<<code>>>
<script>
alert( "این متن پیام شماست" );
</script>
<<</code>>>
با استفاده از کد بالا ، یک پیام بسیار ساده با دکمه ی ok برای تایید آن به کاربر نمایش داده می شود.
نمایش پیغام سلام همراه با ذکر نام بازدید کننده:
در کد زیر قسمت آبی رنگ را به هر متنی که می خواهید تغییر دهید. اما توجه کنید که این متن باید به گونه ای باشد که کاربر متوجه شود باید نام خود را بنویسد.
<<<code>>>
<script>
var name = " "+prompt( "این متن اولیه ای است که برای کاربر نمایش داده می شود." );
alert( "سلام آقا/خانم "+name );
</script>
<<</code>>>
در قسمت قرمز رنگ کد ها ، بعد از این متنی که نوشته شده ، نام وارد شده ، نمایش داده خواهد شد. پس می توانید به شخص مقابل خود به هر گونه و با استفاده از هر متنی که می خواهید خوش آمد بگویید.
این هم کدَک امروز. اگر بتوانم سعی می کنم هر روز یک کدَک را در اختیار کاربران قرار دهم. شاید هم بیشتر از یکی در روز.