loading...
ابزارها قالب
تبلیغات
تبلیغات ارزان و پربازدهتبلیغات ارزان و پربازده
آخرین ارسال های انجمن
حمیدرضا بازدید : 1604 پنجشنبه 02 مهر 1394 نظرات (1)

این کد می تواند خیلی مفید باشد به خاطر این که خیلی از برنامه نویسان php دوست دارند وقتی اطلاعاتی را در فرم php دریافت می کنند ، تا حد ممکن آن اطلاعات دقیق و بدون دروغ و غلط باشد. شما مقدار وارد شده را می توانید با استفاده از عبارات باقاعده بررسی کنید و اگر شکل صحیحی داشت ، اجازه ی ادامه ی کار را به کاربر بدهید. ولی امروز می خواهم در این مطلب به شما کدی را نشان دهم که خیلی ساده می تواند ، یک آدرس اینترنتی را بررسی کند و ببیند که آیا آن صفحه از اینترنت وجود دارد یا یک آدرس دروغین است.

<<<code>>>

function urlexists($url)

   {

      $file_headers = @get_headers($url);

      if($file_headers[0] == 'HTTP/1.1 404 Not Found')

         $exists = false;

      else

         $exists = true;

      return $exists;

   }

<<</code>>>

تابع بالا ، یک آدرس کامل (http:// ...) را می گیرد و اگر آن صفحه موجود باشد (یعنی ارور 404 نداشته باشد) مقدار true را باز می گرداند و در غیر این صورت مقدار false را بر می گرداند.

من زمانی که به این کد نیاز داشم کلی گشتم تا توانستم آن را پیدا کنم. برای همین فکر کردم که شاید به درد شما هم بخورد.

حمیدرضا بازدید : 1609 شنبه 28 شهریور 1394 نظرات (0)

سلام. امروز با یک مطلب تخصصی در خدمت شما هستم. این مطلب مربوط به امکان CURL در php است. CURL یکی از توانایی های سیستم عامل linux است که این امکان را به شما می دهد که با استفاده از سیستم و بدون نیاز به کاربر زنده ، به قسمت های مختلف اینترنت درخواست هایی را ارسال کنید ، پاسخ آن ها را دریافت کنید و بر اساس آن ها کار هایی را انجام دهید. توجه داشته باشید که این کار ها همه به وسیله ی خود سیستم و به صورت خودکار انجام می شود و نیازی به یک کاربر ندارد تا به انجام برسد.

از نظر من CURL یکی از جالب ترین و باحال ترین قسمت های php است. این امکان به شما قدرتی می دهد که وقتی به آن قدرت دست پیدا کنید ، تازه حرف من را می فهمید. عینک

شروع کار با CURL

خب! برای شروع کار با CURL در php ما باید از تابع curl_init استفاده کنیم. این تابع یک نشست برای ارسال درخواست ، ایجاد می کند.

<<<code>>>

$ch = curl_init();

<<</code>>>

ما باید خروجی این تابع را در یک متغیر ذخیره کنیم. زیرا در ادامه ی کار و در استفاده از دیگر توابع curl ما نیاز داریم از این خروجی استفاده کنیم. این خروجی در اصل همان نشست ایجاد شده توسط تابع است.

توضیحات بیشتر در ادامه ی مطلب

حمیدرضا بازدید : 4715 چهارشنبه 10 تیر 1394 نظرات (1)

کسانی که تا به حال با php کار کرده اند ، می دانند که php برای یک سری موارد نیاز به امنیت دارد و اگر این امنیت تامین نشود ، ممکن است بعضی از افراد تخریب کننده ، سایت شما را دی فیس (deface) کنند ، به اطلاعات پایگاه داده ی شما دست پیدا کنند و یا ...

در کل امنیت در برنامه نویسی های تحت وب و به خصوص برنامه های سمت سرور ، که امکان دسترسی به فضای سایت و پایگاه های داده را می دهند ، بسیار مهم است. شما هم اگر می خواهید کسی نتواند در سایت شما مشکل ایجاد کند ، باید امنیت صفحات و به خصوص فرم های صفحات php سایت خود را تامین کنید. فرم ها از مواردی هستند که می توانند خیلی آسیب پذیر باشند. چرا که اطلاعاتی را از کاربر دریافت می کنند. اگر این اطلاعات قبل از این که در پایگاه داده یا جا های دیگر مورد استفاده قرار بگیرد ، بررسی نشوند ، ممکن است کد های مخربی را در خود داشته باشند که هکر بتواند با استفاده از آن ها برای سایت مشکل ایجاد کند.

چند اصطلاح و کلمه در php:

  • باگ (bug): به خطا های برنامه نویسی گفته می شود که در php هم منظور همان خطا هایی است که می تواند به نفوذ مخرب ها کمک کند.
  • پَچ (patch): به رفع باگ ها در php ، پچ باگ گفته می شود. من در این مطلب بیشتر از کلمه ی "رفع باگ" استفاده می کنم.
  • کوکی (cookie): کوکی ها مقادیری هستند که به طور موقت در مرورگر ها ذخیره می شوند و سرور می تواند با استفاده از آن ها عملیاتی را انجام دهد. برای مثال هنگامی که شما به پنل کاربری خود وارد می شوید ، یوزرنیم و پسوردتان در کوکی ها ذخیره می شوند.
  • نشست (session): مقادیری که به صورت رمزگذاری شده در کوکی مروگر کاربر ذخیره می شوند و با هر بار بسته شدن پنجره ی مروگر ، حذف می شوند.

من قرار است در این مطلب ، آسیب پذیری های زیر را توضیح بدهم. بعد از این که متوجه شدید ، دقیقا این آسیپ پذیری ها از کجا به وجود می آیند ، خودتان نیز می توانید آن ها را رفع کنید ، اما با این حال من درباره ی رفع این مشکلات هم توضیحاتی می دهم. امیدوارم مفید باشد. در مثال ما این باگ ها وجود خواهند داشت که با هم به رفع آن ها می پردازیم:

  • باگ xss که مخفف Cross Site Scripting است
  • باگ csrf که مخفف Cross Site Recuest Forgery است.
  • باگ sql injection یا تزریق sql

برای خواندن ادامه ی این آموزش به ادامه ی مطلب بروید.

حمیدرضا بازدید : 2443 پنجشنبه 07 خرداد 1394 نظرات (0)

حتما شما هم تا به حال از فرم های تماس با ما استفاده کرده اید. برای بعضی ها درست کردن یک فرم تماس با مای ساده بسیار وقت گیر و سخت است و کسانی که برای اولین بار می خواهند این کار را انجام دهند ، شاید موفق به انجام آن نشوند. شما در این مطلب می توانید طرز ساختن یک فرم تماس با مای ساده رو به سادگی یاد بگیرید. در این فرم تماس با ما ، اطلاعاتی مثل آدرس ایمیل ، موضوع ، نام ارسال کننده و متن پیام دریافت می شود. توجه داشته باشید که در این آموزش از css استفاده نمی شود و فرم کاملا ساده است. خودتان می توانید هر گونه تغییری که خواستید به آن بدهید و فرمی زیبا تر ایجاد کنید.

طرز کار فرمی که می خواهیم ایجاد کنیم این گونه است: ابتدا اطلاعات توسط یک فرم html دریافت می شوند و به سمت سرور (php) ارسال می گردند. در آنجا پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات ، اگر اطلاعات از نظر مقدار مشکلی نداشتند ، به صورت یک پیام به آدرس ایمیلی که شما معلوم خواهید کرد ارسال می شوند و نتیجه به صورت یک متن ساده در یک خط به کاربر نمایش داده می شود.

نکته: برای متوجه شدن این آموزش شما باید با html و php آشنایی داشته باشید.

برای مشاهده ی آموزش به طور کامل به ادامه ی مطلب بروید.

حمیدرضا بازدید : 2168 چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 نظرات (1)

این دومین قسمت آموزش php است. اگر شما مطلب قبلی را نخوانده اید ، پیشنهاد می کنم اول آن را مطالعه کنید و سپس این مطلب را که ادامه ی مطلب قبلی است ، ادامه دهید.

در php متغیر ها با علامت دلار ($) نمایش داده می شوند و لازم نیست قبل از استفاده از آن ها حتما آن ها را مثل جاوا اسکریپت تعریف کنید. در php مشخص کردن نوع متغیر هم لزومی ندارد ولی برای کار کردن با آن نیاز به دانستن انواع آن ها دارید. در کد های زیر ، قسمت های قرمز رنگ ، همان متغیر ها هستند. توجه کنید که انتخاب نام یک متغیر آزاد است و شما می توانید هر نوع اسمی را با استفاده از کاراکتر های انگلیسی و _ (underline) انتخاب کنید.

برای مشاهده ی آموزش به طور کامل به ادامه ی مطلب بروید.

حمیدرضا بازدید : 2027 چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 نظرات (1)

php یک زبان سمت سرور است. به این معنی که کد هایی که شما می نویسید برای این که اجرا شوند ، مستقیما به سمت کاربر ارسال نمی شوند ، بلکه قبل از ارسال به سمت کاربر ، در سمت سرور تجزیه و تحلیل می شوند و نتیجه ی آن ها به صورت یک کد ، به غیر از کد php به سمت کاربر ارسال می شود. شاید برای افرادی که اولین بار است با یک زبان سمت سرور آشنا می شوند به نظر پیچیده بیاید. اما زیاد نترسید! در ضمن ، php یک زبان منبع باز (open source) است. به این معنی که کد هایی که شما در آن می نویسید به شکل اصلی خود حفظ می شوند و اگر کسی به آن ها دسترسی داشته باشد می تواند به راحتی محتویات آن ها را مشاهده کند.

php یکی از زبان های بسیار قدرمتند اسکریپت نویسی در وب است. این زبان چنان قدرتی دارد که بعد از یادگیری آن قادر خواهید بود بسیاری از کار هایی که قبل از این قادر به انجام آن ها نبودید را انجام دهید. مثلا می توانید فرم تماس با مای اختصاصی ، فرم عضویت با انواع اطلاعات دلخواه ، فرم ورود کاربران ، فرم ثبت اطلاعات مختلف ، ایجاد تصاویر captcha ، وب سایت ها و وبلاگ های داینامیک و هوشمند ، قالب های بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا و ... را ایجاد کنید. تا زمانی که با php آشنا نشوید به کار آمدی آن پی نخواهید برد.

برای دیدن مطلب به طور کامل به ادامه ی مطلب بروید.

ابزارهای خاص
جعبه ی پیوند لینک کوتاه کن رایگان ارزیابی آنلاین سایت و وبلاگ به صورت رایگان
تبلیغات
تبلیغات ارزان و پربازدهتبلیغات ارزان و پربازده
تبلیغات متنی
درباره ما
لوگوی ابزارها قالب
سایت ابزارها قالب برای خاص بودن آفریده شده است. به امید این که خاص ترین باشیم.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات
    تبلیغات ارزان و پربازدهتبلیغات ارزان و پربازده

    آمار سایت
  • کل مطالب : 215
  • کل نظرات : 269
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 3246
  • آی پی امروز : 261
  • آی پی دیروز : 317
  • بازدید امروز : 353
  • باردید دیروز : 433
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,222
  • بازدید ماه : 6,676
  • بازدید سال : 83,598
  • بازدید کلی : 1,901,304
  • کدهای اختصاصی
    یادبود 175 شهید غواص
    یادبود 175 شهید غواص